Mød vores advisory board

Morgendagens Madtalenters advisory board består af 11 medlemmer, der alle sammen har færdiggjort deres gastronomiske uddannelse inden for de sidste år, og som selv har erfaring med at starte sin egen virksomhed inden for madiværksætteri.

Medlemmerne i advisory boardet kommer hele landet og repræsenterer forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde.

Advisory boardets medlemmer offentliggøres i uge 3 i 2025.

Morgendagens Madtalenters advisory board er en samling af unge ambitiøse madfaglige mennesker, der alle er eller ønsker at være fremtidens madentrepenører.  

Advisory boarders medlemmer er: 

  • Elisabeth Madsen, kok, Falsled Kro. Var med til at vinde guld til B’Ocuse d’Or 2023.  
  • Karen Bech, kok, Restaurant Maison. Vinder af DM i Paté en croute. 
  • Magnus Ravnbo, kokkelev, Restaurant Liefferoy. Magnus vandt Kokkenes Kokketalent 2024 og er desuden på kokkelandsholdet.  

Advisory boardets rolle er at fungere som vejledere for sekretariatet for Morgendagens Madtalenter, så vi sikrer at indholdet og formaterne af vores aktiviteter forbliver relevant for målgruppen. 

Det gøres ved årlige workshops hvor vi udvikler og taler sammen om hvordan årets aktiviteter skal sammensættes og eksekveres.  

Advisory boardet fungerer også som ambassadører for Morgendagens Madtalenter og hjælper med at tiltrække nye deltagere og styrker netværket blandt de unge og med branchen. Det gøres blandt andet ved at deltage i programmets aktiviteter samt være med i relevante oplæg og debatter gennem året. 

Er du interesseret i at være en del af advisory boardet? Så skriv til os på idamaria@thefoodproject.dk.