Morgendagens Madtalenters advisory board består af 11 medlemmer, der alle sammen har færdiggjort deres gastronomiske uddannelse inden for de sidste år, og som selv har erfaring med at starte sin egen virksomhed inden for madiværksætteri.
Medlemmerne i advisory boardet kommer hele landet og repræsenterer forskellige erhvervs- og uddannelsesbaggrunde.
Morgendagens Madtalenters advisory board er en samling af unge ambitiøse madfaglige mennesker, der alle er eller ønsker at være fremtidens madentrepenører.
Advisory boarders medlemmer er:
- Boris Lunderskov Kløft, kok, Formel B. Tidligere vinder af konkurrencen Kokkenes Kokketalent 2021.
- Christina Ivang, kok, Hjørnet i Svaneke.
- Elisabeth Madsen, kok, Falsled Kro. Var med til at vinde guld til B’Ocuse d’Or 2023.
- Emilie Qvist Kjærgaard, kok og tidligere ejer af Restaurant Medvind.
- Emily Rindal, sous-chef, Restaurant Vie.
- Ida Schellerup Andersen, slagter, C.C. Pølsemageri. Vinder af slagteriprisen på Fødevaredagen 2024.
- Karen Bech, kok, Restaurant Maison. Vinder af DM i Paté en croute.
- Magnus Ravnbo, kokkelev, Restaurant Liefferoy. Magnus vandt Kokkenes Kokketalent 2024 og er desuden på kokkelandsholdet.
- My Skovgaard, gartner og ejer af jordbruget Jordfryd.
- Oskar Mathiassen, tjener, Fru Larsen.
- Simon Basballe, tidligere kok på restaurant Lyst.
Advisory boardets rolle er at fungere som vejledere for sekretariatet for Morgendagens Madtalenter, så vi sikrer at indholdet og formaterne af vores aktiviteter forbliver relevant for målgruppen.
Det gøres ved årlige workshops hvor vi udvikler og taler sammen om hvordan årets aktiviteter skal sammensættes og eksekveres.
Advisory boardet fungerer også som ambassadører for Morgendagens Madtalenter og hjælper med at tiltrække nye deltagere og styrker netværket blandt de unge og med branchen. Det gøres blandt andet ved at deltage i programmets aktiviteter samt være med i relevante oplæg og debatter gennem året.
Er du interesseret i at være en del af advisory boardet? Så skriv til Anna på acb@thefoodproject.dk.