Programmet tilbyder
To årlige workshops
Få hands-on undervisning og inspiration fra respekterede folk fra branchen til workshops, med temaer såsom konceptudvikling, økonomistyring og gastronomisk kreativitet. Vi hjælper dig til at få en bedre forståelse af, hvad det kræver at drive en succesfuld madvirksomhed. Samtidig kan du afprøve dine idéer i et kontrolleret miljø og modtage løbende feedback fra erfarne kokke og brancheeksperter, der hjælper dig med at udvikle dine egne færdigheder i praksis.
De første workshops afholdes:
- Mandag 17. marts 2025 – fagligt indhold
- Mandag 28. april 2025 – sparring på koncepter til Book & Cook
Fire årlige netværksarrangementer
Vi tror på, at relationer er nøglen til succes. Derfor arrangerer vi løbende netværksarrangementer, hvor du kan møde etablerede kokke, restauratører og andre madprofessionelle, der kan hjælpe dig på din rejse. Du får adgang til et stærkt netværk af mentorer og jævnaldrende, der vil støtte dig i både din personlige og professionelle udvikling gennem projektet.
Du kan deltage i netværksarrangementerne:
- Mandag den 17. marts 2025 - middag med dine idoler, på HRS
- Søndag den 15. juni 2025 før Michelin-uddelingen i Odsherred
- I august 2025 under Copenhagen Cooking
- November - TBD
Pop-up madkonceptet Book&Cook
Som en del af programmet får du chancen, men ikke pligten til at lancere dit eget madkoncept i pop-up-restauranter på nogle af Danmarks største madfestivaler, herunder Copenhagen Cooking og Food Festival. Her kan du vise dit talent frem, og få direkte feedback fra publikum og branchefolk.
Book&Cook afvikles i perioderne:
- 15. - 24. august 2025 til Copenhagen Cooking
- 5. - 7. september 2025 til Food Festival i Aarhus
Køkkentelefonen
En støttelinje der året rundt tilbyder rådgivning og sparring fra Morgendagens Madtalenter sekretariatet. Formålet med telefonen er at sikre, at du som deltager, får den nødvendige støtte mellem de planlagte aktiviteter.
Har du spørgsmål til noget af det - så ring!
Telefontider: Mandag - torsdag, 10.00- 16.00
Tlf. nr.: 71 99 07 17