Hvilken rolle skal oksekødet spille i fremtidens bæredygtige madsystem?
Læs vores oksekøds-magasin, se filmklip fra arrangementerne og find inspiration til flere grønne retter med oksekød.
For tredje år i træk inviterer vi i 2025 ernæringsprofessionelle, kokke, grossister, politikere, forskere, landmænd, slagtere, indkøbere, producenter, sælgere og forbrugere med til bords, når vi sætter okse på dagsordenen.
Brugen af oksekød i vores måltider har i mange år været til debat. Derfor bidrager Okse på dagsordenen til en nuanceret og vigtig samtale om kvægets rolle på fremtidens tallerken og som smagsgiver til det grønne køkken.
Som en del af projektet har vi over tre sæsoner arrangeret debatter og samtaler mellem fagprofessionelle og madinteresserede på blandt andet Madens Folkemøde, under madfestivalen Copenhagen Cooking og som en del af festlighederne, når Food Festival rykker ind på Tangkrogen i Aarhus.
Arrangementer 2025